Halálos karambol volt Enying és Lajoskomárom között

Súlyos közúti baleset történt 2018. január 5-én 17 óra körül a 6404-es számú út 10-es kilométerszelvényénél, Enying és Lajoskomárom között. A rendelkezésre álló adatok alapján – eddig tisztázatlan körülmények között – két gépjármű frontálisan összeütközött. A balesetben négy személy sérült meg, közülük egy férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Sipos Mónika rendőrségi szóvivő a feol.hu-nak elmondta, hogy az egyik autó sofőrjét súlyos sérülésekkel szállították a székesfehérvári kórházba, míg a másik jármű utasai közül két főt vittek kórházba. Egyikőjük egy 16 éves lány, aki a balesetben a hátsó ülésen utazva agyrázkódást szenvedett.

Az elsődleges információk szerint a hölgy sofőr súlyos sérülésekkel került kórházba, míg a 46 éves férfi utas a helyszínen életét vesztette.

A helyszínen tartózkodó menetrend szerinti Alsónyék – Enying helyközi járatú busz sofőrje és a jármű egyetlen utasa elmondták, hogy az elsők között érkeztek a balesethez, ahol a buszsofőr az egyik, éppen kigyulladt autó porral oltását haladéktalanul megkezdte. A kiérkező mentőket, rendőröket és a katasztrófavédelem szakembereit egy másik autós értesítette.

FEOL / Fejér megyei RFK alapján

1